Din leverandør av WordPress-nettsteder, videreutvikling og vedlikehold. Jeg kan hjelpe enten din bedrift trenger et nytt nettsted, hvis dere ønsker å gjøre endringer på eksisterende nettside – eller trenger en vedlikeholdsavtale for å holde nettstedet deres sikkert, stabilt og trygt.

Uansett hvilken jobb dere har behov for kan dere være sikre på et godt resultat, en god pris og leveranse til avtalt tid.

Les mer om produktene >

Mange års WordPress-erfaring

Lang erfaring som WordPress-leverandør sikrer solide og velfungerende nettsteder som fungerer. Enten dere trenger et enkelt nettsted som presenterer bedriften, eller et mer avansert nettsted, kan jeg hjelpe.

Jeg har mange års erfaring med WordPress, behersker språkene PHP, HTML, Javascript (jQuery og Ajax) og MySQL, populære rammeverk som Bootstrap og Foundation – og har et øye for det visuelle. Jeg har satt opp diverse WooCommerce-baserte nettbutikker, og har erfaring med en lang rekke utvidelser og betalingsløsninger. Dette gjelder både Vipps, Klarna, PayEx, PayPal og Stripe.

Se et utvalg av tidligere jobber >

Litt mer om meg

Kort fortalt fikser jeg all tilpasning og oppsett av WordPress-baserte nettsteder, helt fra innledende prosjekt til en ferdig nettside klar til bruk. Dette gir en totalpakke som holder prisen nede, og gjør det enklere for mindre bedrifter med begrensede budsjetter å få seg et moderne, skreddersydd og velfungerende nettsted til en overkommelig pris.

Jeg holder selv til rett utenfor Trondheim, men har kunder som holder til over hele landet.

 

 

Bestill et tilbud

Fyll ut et enkelt skjema for å be om et tilbud på jobben dere trenger å få gjort. Det er fort gjort og helt uforpliktende.

Fyll ut skjemaet og send det inn, så hører dere normalt fra meg i løpet av en dag eller to.

Bestill tilbud
Beskriv jobben, gjerne så detaljert som mulig.
Sending