Jeg heter Daniel Jahrø Jensen og er en 36-årig webutvikler bosatt rett utenfor Trondheim. Med utdannelse fra HiST, og erfaring fra diverse utviklingsprosjekter, leverer jeg solide WordPress-løsninger til en rimelig penge.

I tillegg til å utvikle for små og mellomstore bedrifter, samarbeider jeg også med designbyråer og IT-konsulentfirmaer, hvor jeg leverer både komplette nettsteder og mindre utviklingsjobber til deres kunder.

Bred kunnskap
Jeg har lang erfaring med WordPress, behersker språkene PHP, HTML, Javascript (jQuery og Ajax) og MySQL, populære rammeverk som Bootstrap og Foundation – og har et øye for det visuelle. Dessuten er jeg alltid opptatt av å få til brukervennlige løsninger, som både kundene og søkemotorene liker. Dette gir en totalpakke som holder prisen nede, og gjør det enklere for eksempelvis mindre bedrifter med begrensede budsjetter å få seg et moderne, skreddersydd og velfungerende nettsted.

Tidligere i livet har jeg jobbet som journalist for et stort, norsk teknologinettsted. Jeg har også skrevet WordPress-relaterte guider for Oslo-baserte Dahls Data.