Jeg heter Daniel Jahrø Jensen og er en 40-årig webutvikler bosatt rett utenfor Trondheim. Med utdannelse fra HiST, og lang erfaring med utviklingsprosjekter, leverer jeg solide WordPress-løsninger til en fornuftig pris.

I tillegg til å utvikle for små og mellomstore bedrifter, samarbeider jeg også med designbyråer og IT-konsulentfirmaer, hvor jeg leverer både komplette nettsteder og mindre utviklingsjobber til deres kunder.

Bred kunnskap
Jeg har lang erfaring med WordPress, behersker språkene PHP, HTML, Javascript (jQuery og Ajax) og MySQL, populære rammeverk som Bootstrap og Foundation – og har et øye for det visuelle. Jeg har satt opp diverse WooCommerce-baserte nettbutikker, og har erfaring med en lang rekke utvidelser og betalingsløsninger. Dette gjelder både Vipps, Klarna, PayEx, PayPal og Stripe.

Jeg er alltid opptatt av å få til brukervennlige løsninger, som både kundene og søkemotorene liker. Det hjelper lite at en nettside er teknisk god dersom brukervennlighet og design er fraværende.

Jeg fikser alt
Kort fortalt fikser jeg all tilpasning og oppsett av WordPress-baserte nettsteder, helt fra innledende prosjekt til en ferdig nettside klar til bruk. Dette gir en totalpakke som holder prisen nede, og gjør det enklere for mindre bedrifter med begrensede budsjetter å få seg et moderne, skreddersydd og velfungerende nettsted til en overkommelig pris. Jeg er med andre ord WordPress-leverandøren for små og mellomstore bedrifter.

Tidligere i livet har jeg jobbet som journalist for et stort, norsk teknologinettsted. Jeg har også skrevet WordPress-relaterte guider for Oslo-baserte Dahls Data.

Vil du vite mer? Be om et tilbud.