Kunde: Soco AS

Type: Ny nettside

Soco hadde behov for et nettside de kunne holde oppdatert med artikler og kurs. Kundens nye nettside ble utviklet i tett samarbeid med deres utvalgte designer, og gir kunden fleksibilitet ved å benytte WordPress sin innebygde sidebygger. Spesielt lekker ble oversikten deres over ansatte - eller "folka".

Når: Høsten/vinteren 2021

Se nettstedet

Kunde: Gnist Consulting AS

Type: Ny nettside

Utviklet kundens nye nettside i tett samarbeid med deres utvalgte designer. Resultatet er en lekker nettside, med skreddersydde blokker som kunden selv kan holde oppdatert.

Når: Våren 2021

Se nettstedet

Kunde: RIF (Rådgivende Ingeniørers Forening)

Type: Ny nettside

Utviklet nettsiden for Bygg 21 fase 2. Kunden ville over på WordPress og nettsiden er utviklet med utgangspunkt i eksisterende side, med de justeringene kunden ønsket.

Når: Vinteren 2021

Se nettstedet

Kunde: Tryggvason Drift AS

Type: Ny nettside

Designet og utviklet Tryggvason Drift sin nye nettside. Resultatet ble en enkel, oversiktlig og velfungerende nettside.

Når: Våren 2020

Se nettstedet

Kunde: Krambua Trondheim AS

Type: Ny nettside

Designet og utviklet Krambuas nye nettside. Serveringsstedet midt i Trondheim sentrum ønsket et moderne nettsted som gjenspeiler atmosfæren i lokalene deres. I tillegg har de fått en digital meny som både er enkel å bruke og å holde oppdatert.

Når: Sommeren 2019

Se nettstedet

Kunde: Olavsfestdagene i Trondheim

Type: Ny nettside

Utviklet og designet ny nettside for Olavsfest (tidligere Olavsfestdagene) i Trondheim. Nettsiden er enkel, men stilren, og presenterer program og informasjon om kirke- og kulturfestivalen som foregår over store deler av Trondheim by i overgangen juli/august hvert år.

Når: Våren 2019

Se nettstedet

Kunde: Siesta AS

Type: Ny nettside

Designet og utviklet Siestafilms nye nettside. I fokus står en lang rekke porteføljevideoer, som streames fra Vimeo ved hjelp av API-et deres.

Når: Høsten 2019

Se nettstedet

Kunde: Norisma AS

Type: Ny nettside

Utviklet en produktside for Carbonada. Designet hadde kunden klart, og jeg har tatt utviklingen. Nettstedet er WordPress-basert og utviklet i en sidebygger for maksimal fleksibilitet for kunden. Resultatet er et svært lekkert nettsted, som også er både funksjonelt og selgende.

Når: Vinteren 2019

Se nettstedet

Kunde: Norisma AS

Type: Ny nettside

Utviklet produktsiden for Nutrilashes, et nytt vippeserum. Designet hadde kunden klart, mens jeg har tatt meg av utviklingen. Blant høydepunktene er avanserte bestillingsskjemaer og en Ajax-basert modul for live visning av salg.

Når: Høsten 2018

Se nettstedet

Kunde: Trondheim Osteopati

Type: Ny nettside

Utviklet og designet kundens nye nettside. Kunden ønsket et stilrent design, og å gjøre det enkelt for kunder å ta kontakt eller bestille time.

Når: Høsten 2018

Se nettstedet

Kunde: Conceptos AS

Type: Ny nettside

Utviklet IT-konsulentselskapets nye nettside. Designet hadde de relativt klart, men var ute etter noen justeringer og anbefalinger her og der. Resultatet er et enkelt og stilrent nettsted, med spesialtilpassede undersider - og tilhørende, skreddersydde innstillingsmuligheter i adminpanelet.

Når: Sommeren 2017

Se nettstedet

Kunde: Momentum Advokat AS

Type: Ny nettside

Utviklet og designet advokatkontorets nye nettsider. I tillegg til et stilrent og fint design, har nettstedet skreddersydde undersider som presenterer tjenestene de tilbyr, direktelink til Facebook Messenger, støtte for flere språk, og en spesialutviklet løsning for sporing av trafikkildene til kontaktskjemaene.

Når: Sommeren 2017

Se nettstedet

Kunde: Ikke navngitt

Type: Ny nettside

Utviklet et WordPress-basert intranett, hvor ansatte kan levere blant annet timelister. Digitale skjemaer med utfyllingskontroll, filopplasting, arbeidsgiver kan godkjenne eller avvise lister - og sende meldinger til de ansatte.

I tillegg en modul for innhenting av lønnslipper til intranettet fra Visma.

Hele systemet er utviklet fra bunnen av, hvor hver eneste funksjon er skreddersydd for kunden.

Når: Våren/sommeren 2015