Lav pris betyr ikke lav kvalitet

WordPress-utviklere finnes i alle prisklasser, og endel konkluderer med at lav pris alltid betyr lav kvalitet på utviklingsjobben. Men i mitt tilfelle stemmer ikke det.

Det er mange artikler å finne om temaer rundt prissetting av WordPress-utvikling. Hovedsaklig landes det på den velkjente konklusjonen; du får det du betaler for. Men jeg utgjør ett av få hederlige unntak, og jeg skal forklare deg hvorfor.

Balansen mellom pris og kvalitet

Som innkjøper av en ny nettside er det vanskelig å vite hvem man skal velge, og å finne balansen mellom pris og kvalitet. Velger man for billig kan man ende opp med å bli misfornøyd, og fort måtte legge ut på handletur igjen. Og velger man for dyrt kan man kanskje senere innse at det hadde vært store penger å spare på å velge en annen utvikler.


I mitt tilfelle gjelder ikke sannheten om at lav pris gir lav kvalitet. Jeg har lengre erfaring fra ulike utviklingsjobber, og har tidvis også jobbet for middels store byråer. All utvikling skjer i tråd med gjeldende standarder både for WordPress og tilhørende plugins. Men hva betyr så det?

Varige nettsider

I det billigste prissegmentet finnner man gjerne endel utviklere som fokuserer alt på det ytre, og lite på at nettstedet skal være levedyktig over tid og «overleve» mang en framtidig oppdatering. Da er det viktig å kode nettstedet slik at ikke viktig funksjonalitet går fløyten ved første og beste oppdatering. Det finnes godt dokumenterte standarder som det er opp til utvikleren å benytte seg av.

Brukervennlighet skal ikke bare gjelde for den besøkende, men også den som til daglig skal administrere nettstedet. Derfor har jeg alltid fokus på at nettsteder skal være enkle å holde oppdatert, intuitive – og så fleksible som overhodet mulig.

Gjør et røverkjøp

Min tilstedeværelse i det rimeligste segmentet er midlertidig, og er et virkemiddel for å opparbeide meg endel selvstendig produserte prosjekter å vise til. Kvaliteten står ikke i stil til prisen, og innebærer at det er mulig å gjøre et skikkelig røverkjøp.

Er dere på jakt etter et nytt nettsted, og har et lavt budsjett? Da anbefaler jeg å ta kontakt for å høre hva vi kan få til sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *