Tid for en finjustering av WordPress-nettstedet deres?

Har dere et WordPress-nettsted, men savner noe funksjonalitet? Er nettstedet tregt eller tungvint å holde oppdatert, eller trengs det litt visuell finpuss? Alt dette er oppgaver jeg kan hjelpe med.

Mens de større byråene fokuserer utelukkende på nyutvikling, tar jeg også på meg videreutvikling av eksisterende WordPress-nettsteder. Det er praktisk – og lønnsomt – når nettstedet er bortimot slik dere vil ha det, men ikke helt.

Noen eksempler på videreutviklingsjobber jeg kan ta:

1. Optimalisere ytelsen
En tendens for eldre WordPress-nettsteder er at oppdateringene hoper seg opp, og antallet plugins øker. Dette resulterer gradvis i et tregere nettsted, hvilket er plagsomt både for dere og kundene deres.

Jeg tar jobben med å spore opp hvilke plugins som er i bruk, hvem som kan fjernes – og foreta oppdateringer der det er behov for det. I noen tilfeller kan det også være lurt å skifte ut plugins som ikke lengre utvikles aktivt med mer moderne alternativer.

2. Visuell overhaling
Mange kunder tar kontakt og ønsker seg et generelt, visuelt ansiktsløft. Dette kan jeg selvfølgelig ta meg av, og jeg sender gjerne over designforslag før jobben gjøres. Slike jobber kan bli både små og store, men det er fullt mulig å få en fastpris på jobben – så unngår dere noen ubehagelige overraskelser. (I den grad prisene mine er ubehagelige).

3. Funksjonalitet
Beskriv funksjonaliteten dere vil ha, så fikser jeg resten. Jeg kan garantere en brukervennlig løsning som er enkel å vedlikeholde, om ønskelig til fastpris.

4. SEO-forbedringer
Søkemotoroptimalisering (SEO) er relevant for alle som i størst mulig grad vil finnes i søkemotorene – og fortrinnsvis hos Google. Jeg kan ta en gjennomgang av nettstedet deres, se på oppbygningen av koden, forbedre bildebruk og optimalisere ytelsen. Alt dette er elementer som slår positivt ut på SEO-resultatene.

Har dere noe dere vil ha gjort? Få et uforpliktende tilbud her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *