Ny nettside basert på WordPress – det beste valget for de fleste

WordPress logoFor dere som trenger en ny nettside er WordPress en naturlig kandidat. I april i år var over 26 % av de største nettsidene i verden basert på WordPress. Her er grunnene til den voldsomme utbredelsen.

Og hvis du tenker «hva, bloggverktøyet WordPress?», er det på tide med en oppdatering. For WordPress er ikke lenger en plattform kun for bloggere, men et fullblods publiseringssystem (CMS). Og når WordPress både er fleksibelt, sikkert og kan skilte med strålende brukervennlighet både for brukere og utviklere, er det ikke så rart at plattformen har lyktes så godt som den har gjort. Også hjelper det at den er gratis, selvfølgelig.

1. WordPress – en ener på brukervennlighet

Mest av alt er WordPress kjent for strålende brukervennlighet. Behersker du å skrive et dokument i Word, klarer du også å holde nettstedet ditt oppdatert. Så enkelt er det.

Og nettstedet kan bygget ut i alle bauer og kanter, med spesialtilpasset funksjonalitet akkurat for deres nettsted. Brukervennligheten for utviklere er også på topp, noe som gjør det enkelt å utvikle et nettsted dere blir strålende fornøyd med, og hvor eventuell tilleggsfunksjonalitet smelter sammen med alt annet – både ut mot kundene og i administrasjonspanelet.

2. Fleksibilitet

Dersom du besøker en WordPress nettside og lurer på hva som eventuelt kan tilpasses deres bruk, er svaret enkelt. Alt. Det er ikke uvanlig å starte et prosjekt med bortimot en tom side, og derfra går veien fort til en nettside akkurat dere trenger, uten overflødige elementer – og med et administrasjonspanel som står i stil til det flotte ytret.

Hva dere enn måtte trenge, er det omtrent garantert at det kan realiseres med WordPress. Ikke overbevist? Ta kontakt og se selv.

3. Utvalg av plugins

Nok en suksessfaktor for WordPress er det enorme utvalget av plugins, eller på godt norsk utvidelser. Og vi snakker utvidelser av høy kvalitet. Mange av disse koster penger, og jeg har min egen katalog av betalte utvidelser av høy kvalitet som jeg gjerne benytter i prosjekter – og som dere dermed får nytte av uten ekstra kostnader. Dette sørger både for best mulig resultat, men ikke minst at utviklingen går raskere.

Ta for eksempel skjemaer, som stort sett alle nettsider har. Kontaktskjemaer kan i verste fall være et mareritt, og i beste fall en drøm å fylle ut. Med utvidelser fra øverste hylle kan vi nærmest trylle fram det ultimate skjemaet på kun kort tid, med både logisk feedback til kunden og varsel-eposter til dere.

4. Gratis i bruk

WordPress er fullstendig gratis å bruke. Det er med andre ord ikke noe abonnement som skal betales, og oppdateringer er gratis. Når dette kommer på toppen av alt det øvrige, bør valget være soleklart.

Jeg sitter klar til å ta fatt på oppgaven med å utvikle deres neste nettside. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *